Изложение за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници от 16 до 18 април

Понеделник 18.03.2019 Източник: Херц Арматура
Изложение за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници от 16 до 18 април

Фирма HERZ традиционно ще вземе участие и на тазгодишното Изложението за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници, което ще се проведе от 16 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център, гр. София.

Официалният представител на HERZ за България - Херц Арматура ЕООД, кани всички заинтересовани на щанда ни на 15-то поредно изложение, организирано от Виа Експо.

Търсете ХЕРЦ на Австрийския павилион - Зала 5, щанд А12

Изложението показва модерните решения за спестяване на енергия и за производство на възобновяема енергия. Това е удобно място за създаване на нови контакти и за избор на екологични и рентабилни технологии, приложими във всяка индустрия и община.

Водещи компании от Австрия, Белгия, България, Германия, Дания, Италия, Испания, Литва, Полша, Турция, Холандия, Швеция ще представят нови решения и технологии.

Работно време за посетители на изложението:

  • 16 и 17 април - 10:00-18:00 ч.
  • 18 април - 10:00-17:00 ч.

Херц Арматура ЕООД - България предлага цялата продуктова гама Herz Armaturen, включително отоплителна, водопроводна и климатична арматура - вентили, регулираща и щрангова арматура, захранваща техника, филтри, тръбна арматура, принадлежности, резервни части, както и енергийните системи - котелна техника, управления, термопомпи, водосъдържатели и др.